Gratis verzending vanaf €100,00
Binnen 3 werkdagen in huis
Wekelijks nieuwe collectie

About us

Over ons | Bella-May

“Fashion is very important. It is life-enhancing and, like everything that gives pleasure, it is worth doing well.”
— Vivienne Westwood 

Hey Babe! 

Mijn naam is Aischa, trotse eigenaar van Bella-May, al even trotse mama van Maybell en getrouwd met Alexander, mijn wederhelft en rots in de branding. 

Kleding is voor mij zoveel meer dan kleding. Ze geven je zelfvertrouwen op de eerste dag van je nieuwe job, doen je stralen op de eerste date met de liefde van je leven, laten je goed voelen tijdens je zwangerschap en zelfs als je afscheid moet nemen kan kleding een mooie betekenis geven.

 

De groei van Bella-May

In 2020 richtte ik Bella-May met dit gevoel op. Het begon als webshop maar al snel was er nood en vraag naar een fysieke winkel. In oktober 2020 was er de eerste Bella-May Pop-up Store in Brugge, waardoor deze vraag alleen maar groter werd.
Na lang wikken en wegen opende ik midden corona een langdurige Pop-up Store in Oostende, mijn thuisstad. En gelukkig nam ik deze stap! Door het succes van deze eenjarige Pop-up wist ik het zeker: Bella-May wordt ook een fysieke winkel. 

Na een lange zoektocht van maanden vond ik dan eindelijk een geschikt pand in Bredene in december 2021. Na vele prachtige momenten in dit pand, was het tijd om door te groeien naar een andere locatie die ondersteunde in de nieuwe behoeften van Bella-May. Sinds april 2023 kun je de fysieke winkel terugvinden in Kapelstraat 13, Bredene, waar ik jullie met open armen ontvang! In de nieuwe winkel is er ruimte voor nog meer stock en dus een uitgebreider aanbod aan maatjes, meer paskamers, een speelhoek voor de allerkleinsten, een gezellige koffiehoek en een ruime parking recht voor de deur. Redenen genoeg om eens langs te komen en de nieuwe collecties te ontdekken!

En ondertussen doe ik dat ook niet meer alleen. Stephanie, mijn vaste flexi medewerker, helpt je ook ontzettend graag verder met het vinden van een leuke outfit. Haar passie voor mode begon al toen ze klein was en is sindsdien alleen maar gegroeid. Met als levensmotto ‘Shopping is my cardio’ en ‘leef elke dag alsof het de laatste is’, is ze een stralende aanwinst voor team Bella-May.

De Bella-May touch

Met Bella-May wil ik betaalbare fashion items tot bij jou brengen. Unieke en kwaliteitsvolle items die je niet in elke winkel tegenkomt, daar ga ik voor. En dit telkens met mijn eigen touch. Wekelijks ga ik voor jou op pad om nieuwe collecties in te kopen. Zo zal er zeker iets voor jou tussen zitten. 

De grootste troef van de Bella-May collecties? Dat is de combineerbaarheid. Ik let er steeds op dat de kledingstukken van de nieuwe collecties ook fijn kunnen worden gecombineerd met stukken uit de andere collecties. Zo ga je naar huis met een volledige outfit die je op vele verschillende manieren kunt combineren en dragen. Dit zorgt voor een tijdloze kledingkast en outfits voor elk moment in jouw leven! 

 

Wil je graag persoonlijk advies? Kom dan eens langs in de Bella-May winkel! 

Adres: Kapelstraat 13, 8450 Bredene

 

Openingsuren:

Maandag: vaste sluitingsdag

Dinsdag: vaste sluitingsdag 

Woensdag: 10.00 - 18.00

Donderdag: 10.00 - 18.00

Vrijdag: 10.00 - 18.00

Zaterdag: 10.00 - 18.00

Zondag: 10.00 - 14.00

In vakantieperiode's zijn we steeds 7/7 geopend van 10.00 - 18.00 m.u.v. zondag 10.00 - 14.00!

Op feestdagen zijn we steeds geopend van 10.00 - 18.00

Let op! Soms kunnen de openingsuren afwijken van de standaard uren. Check zeker altijd even mijn Instagram of Facebook voor je komt shoppen.

 

Wist je dat … 

  • Er elke maand een Late Night Shopping is?
    Een keer per maand doe ik mijn winkel op vrijdagavond open, zodat je als eerste de nieuwste collectie kan ontdekken! De data hiervan kun je steeds terugvinden op mijn Instagram en Facebook
  • Je ook een Private Shopping moment kunt inboeken?
    Op maandag, woensdag of donderdag kun jij met minstens vier vriendinnen langskomen om in alle rust samen outfits te shoppen. Dit onder het genot van een lekker hapje en drankje! Alle info over de Private Shopping en hoe je deze boekt kun je hier terugvinden

 

Hopelijk zie ik je snel!

Veel liefs,

Aischa

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100,00
Binnen 3 werkdagen in huis
Wekelijks nieuwe collectie