Gratis verzending vanaf €100,00
Binnen de 3 werkdagen in huis
Wekelijks nieuwe collectie

About us

Hey Babe!

Ik ben Aischa, dog & cat mom van Milou & Angel en trotse mama van Maybell. Sinds september '21 getrouwd met mijn hubb Alexander, hij is diegene die mij helpt waar nodig met BM.

In 2020 is Bella-May opgestart, eerst enkel webshop maar in oktober '20 deden we een popup in Brugge en sindsdien kregen we veel vragen achter een fysieke winkel. Midden corona en met een klein hartje opende ik in Oostende, mijn thuisstad - een popup gedurende één jaar en wat een succes was dat. Ons jaar zat er bijna op en ik wou een blijvende fysieke winkel, de vraag bleef ook meermaals komen dus ging ik opzoek achter een geschikt pand... Na een zoektocht van maanden vond ik mijn droompand in hartje Bredene. December 2021 opende ik dan mijn winkel in Bredene.

Ik ga telkens opzoek achter affordable fashion items, items die uniek zijn en die je niet in elke winkel zal vinden, ik probeer er ook telkens mijn eigen touch aan te geven. De collecties worden wekelijks vernieuwd waardoor er telkens zeker iets zal tussenzitten die bij jou past en betaalbaar is!

Ik hou ervan om combinaties te maken met onze nieuwe collecties, de items zijn dan ook gekozen met passie en de combinaties zijn gemaakt met mijn liefde voor mode. Ik let er ook telkens op dat je volledige outfits kunt kopen en heel wat items kan combineren met vorige collecties van ons!

 

Breng onze winkel een bezoekje:

Adres
Duinenstraat 318, 8450 Bredene

Maandag: vaste sluitingsdag
Dinsdag: vaste sluitingsdag
Woensdag: 10.00 - 18.00
Donderdag: 10.00 - 18.00
Vrijdag: 10.00 - 18.00
Zaterdag: 10.00 - 18.00
Zondag: 10.00 - 14.00

Afwijkende openingsuren:

GESLOTEN op zondag 22/01 wegens bezoek aan de modefabriek

Leuk om te weten:

Wij organiseren elke maand een late night shopping. Hou zeker onze social media in de gaten, want daar delen we steeds alle info! 

Je kan steeds op maandag en donderdag een private shopping avond boeken!

Let op: Openingsuren kunnen soms afwijken. Raadpleeg onze sociale media alvorens een bezoekje te plannen naar onze winkel. 

 

Hopelijk tot snel,

Veel liefs!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »
Gratis verzending vanaf €100,00
Binnen de 3 werkdagen in huis
Wekelijks nieuwe collectie