Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: Onze favorieten - Maart

Onze favorieten - Maart
BelgiëMode

Onze favorieten - Maart

Iedere maand nemen we je graag mee op een avontuur door onze nieuwste collectie, waarbij we onze persoonlijke favorieten van de maand in de schijnwerpers zetten! We nodigen je uit om met ons mee te gaan en kennis te maken met onze absolute must-haves voor deze maand!

Axelle's favoriet
Mijn favoriete outfit is absoluut zalig en comfortabel. Het is veelzijdig genoeg om zowel als een relaxte outfit te dragen of opgekleed te worden met een paar hakken eronder. Het zit ongelooflijk gemakkelijk en zodra ik het aantrek, voel ik me direct goed.
Shop hier de top en de broek
Kelshea's favoriet
Dit kleedje is mijn absolute favoriet omdat het zo fleurig is, lekker lang en echt op mijn lijf geschreven staat! Het heeft precies de juiste pasvorm en lengte om mijn figuur te flatteren. Bovendien is het zo veelzijdig dat ik het perfect kan dragen in elk seizoen. Het brengt altijd een glimlach op mijn gezicht en maakt me zelfverzekerd.😍
Shop het kleedje hier!
Stephanie's favoriet
Voor mij is dit kleedje absoluut onmisbaar.
Het accentueert precies de juiste plaatsen, is heerlijk fleurig en geeft me direct dat lentegevoel. Het is alsof ik de zon draag, zelfs op de meest sombere dagen.
Shop het kleedje hier!
Aïscha's favoriet
Deze broek is een onmisbaar stuk, ze zit perfect qua pasvorm en stretch. Een echte must-have!  Ik kan er moeiteloos in bewegen terwijl en het ziet er nog eens stijlvol uit ook!
Shop de broek hier!
Laure's favoriet
Deze knit is een echte must have, stijlvol met de parels en steentjes als accentjes. Niet alleen houdt hij je warm in de winter, maar hij is eigenlijk ook perfect voor het tussenseizoen. Als je op zoek bent naar een elegante knit, hoef je niet verder te zoeken, want dit is hem echt!
Shop de knit hier!
Veel shop plezier!

Read more

Recap Modeshow 15 maart 2024
BelgiëMode

Recap Modeshow 15 maart 2024

💖 It's a wrap! 💖  Dankjewel om zo talrijk aanwezig te zijn op onze modeshow! Met deze recap kan je nog even nagenieten van onze modeshow die 15 maart plaatsvond! 🙌  Ook voor diegenen die jammer ...

Meer informatie
De Hottest Zomerkleuren van 2024: Ontdek Wat Dit Seizoen Trendy is!
BelgiëMode

De Hottest Zomerkleuren van 2024: Ontdek Wat Dit Seizoen Trendy is!

De zomer staat voor de deur, en dat betekent dat het tijd is om je garderobe te upgraden met de nieuwste trendy kleuren van het seizoen! Of je nu op zoek bent naar levendige tinten die je look opf...

Meer informatie