Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: De ultieme back to school outfits van Juf Sara

Back to school outfits Juf Sara Bella May Fashion
BelgiëMode

De ultieme back to school outfits van Juf Sara

Een nieuw schooljaar betekent ook nieuwe outfits! En als leerkracht kan het soms een uitdaging zijn om leuke en ook praktische kleding te vinden. Daarom deelt Juf Sara heel graag met jou haar favoriete outfits van Bella-May! 

Als je mij een berichtje stuurt met de vraag: “Waar komt jouw kleedje, blouse, … vandaan?”, dan zeg ik gegarandeerd Bella-May. Ik leerde haar een tweetal jaar geleden kennen en de stijl van Bella-May past 100% bij mij. Ik ben dol op mooie kleuren (lees: roos) en mooie nude tinten. Daarnaast hou ik ook van net iets andere stuks dan wat standaard in iedereen zijn kast hangt. Maar het allerbelangrijkste voor mij: het moet comfy zijn. Ik loop, ik spring, ik dans, ik zet een miljoen stappen en buk mij 500 keer per dag. Dan wil je echt niet je broeken scheuren of je ondergoed flashen. (Been there done that …)

Maar nu is dat dus verleden tijd sinds ik Bella-May heb ontdekt. De duidelijke hulp en uitleg die je krijgt in de winkel en online zorgen ervoor dat een kledingstuk altijd goed zit en nooit teleurstelt. 

Ik zet voor jullie even mijn favoriete kledingstukken van dit moment, die helemaal juf-proof zijn in de kijker!

Deze jas is een must-have!

Ik ben letterlijk nog nooit een mooie jas tegengekomen met een kap. Je kent het wel, je bent toezicht aan het doen op de speelplaats en natuurlijk begint het net tijdens jouw toezicht te regenen. Karma noem ik dat - karma omdat ik in mijn kast geen enkele jas met kap heb. Ik was dan ook euforisch toen ik deze jas zag passeren bij Bella-May en claimde hem meteen. Hij is niet zoals alle andere jassen. Mooi kleurtje en een beetje anders, precies wat ik zocht.

 

De ideale jurk voor in de klas

Deze jurk is perfect voor in de klas. Lekker comfortabel (lees: zit als een pyjama). Hij is lang, dus je hoeft je geen zorgen te maken over bukken en flashen en hij is heeeeeerlijk zacht en warm. 

Een perfecte basic broek en fijne blouse

En dan deze perfecte basic broek. Te combineren met alles. Bovendien is deze kleuterniveau proof (lees: squatproof). De broek zit ruim en voelt als een legging. Dankzij de basic kleur combineer je hem met alles.

Dit t-shirt blousje is net dat beetje meer. Geen basic t-shirt maar een t-shirt waarvan al jouw collega’s gaan vragen: “Amai waar heb je dat gekocht?”. Stijlvol maar classy, exact wat ik zoek. Ook een prachtige crème kleur. Het is wel af te raden om te schilderen met deze blouse …

Om het af te werken: deze zachte vest

Tot slot nog deze prachtige vest. Super zacht, de mooiste knopen op aarde en een kleur die je met alles kan dragen. Klassevol op deze prachtige broek, casual op een jeans of chique met een zwart rokje voor een avondje uit. 

 Ik ben helemaal klaar voor het nieuwe schooljaar. Laat die 5000 squats en 20.000 stappen op een dag maar komen. Ik ben er klaar voor in mijn Bella-May outfits!

 

Dankjewel Juf Sara voor deze prachtige outfit inspiraties! Wil jij ook genieten van mooie en praktische kleding dit schooljaar? Hou dan zeker onze website in de gaten voor de nieuwste collectie of volg Bella-May op Instagram.

Read more

Jouw favoriete kledingstukken het hele jaar door Bella May Fashion
BelgiëMode

Zo draag jij jouw favoriete kledingstuk het hele jaar door!

Droom jij in de winter ervan om jouw favoriete zomerjurkje nog een keer te dragen? Of mis je in de zomer die leuke blouse die tussen jouw truien opgeborgen ligt? Ik snap het volledig! Sommige kl...

Meer informatie
Herfst outfits in je kledingkast Bella May Fashion
Autumnfashion

Niet meer twijfelen voor jouw kledingkast: dit trek jij aan in de herfst!

De herfst is een echt tussenseizoen. De ene dag schijnt de zon en kun je genieten van een drankje op een terras, de volgende dag blijf je liever binnen om te schuilen voor de regen. Het is dan ...

Meer informatie