Naar inhoud

Winkelwagen

Je winkelwagen is leeg

Artikel: De ondernemer achter Bella-May: Aïscha!

De ondernemer achter Bella-May: Aïscha
BelgiëMode

De ondernemer achter Bella-May: Aïscha!

Vandaag, 17 november, is het Dag van de Ondernemer. Een mooi moment om de ondernemer achter Bella-May in het zonnetje te zetten! Benieuwd hoe Aïscha is gestart met ondernemen? Haar dromen voor Bella-May? En waarom ze elke dag met een glimlach in haar winkel staat? Ze vertelt het je graag in deze blog!
 
1/ Hoe is jouw verhaal als ondernemer gestart? Had je van kleins af aan al een grote passie voor kleding?
Ik heb het ondernemen met de paplepel meegekregen van mijn oma en opa die zelf een restaurant hebben. Als klein meisje heb ik nooit anders geweten dan hard werken om je dromen te realiseren en als je iets echt heel graag wilt dat je er de volle 100% voor moet gaan. Na lang twijfelen zette ik zelf de eerste stap als ondernemer in augustus 2020 tijdens de lockdown.
 
2/ Wat maakt jou als ondernemer uniek? Hoe wil jij het verschil maken tegenover jouw concullega’s? 
Wat mij uniek maakt als ondernemer, is mijn persoonlijke betrokkenheid bij de collecties die ik aanbied. Ik ga wekelijks op pad om nieuwe collecties in te kopen en let erop dat de kledingstukken uit verschillende collecties goed met elkaar te combineren zijn. Hierdoor gaan mijn klanten naar huis met een complete outfit die op vele manieren gedragen kan worden. Ik geloof sterk in betaalbare, unieke en kwaliteitsvolle items die je niet in elke winkel tegenkomt.
 
3/ Met welke overtuigingen sta je elke dag op? 
Elke dag sta ik op met de overtuiging dat kleding een speciale betekenis kan geven aan belangrijke momenten in het leven van mijn klanten.
 
4/ Wat betekent dat voor jou, ondernemerschap? 
Voor mij betekent ondernemerschap de mogelijkheid om mijn passie voor mode te delen en anderen te helpen zich zelfverzekerd en speciaal te voelen in de kleding die ze dragen. Het gaat om het creëren van een unieke ervaring voor mijn klanten, zowel online als in de fysieke winkel. Als klanten buiten stappen met een goed gevoel, ben ik voldaan.
5/ Wat zijn voor jou echt uitdagingen tijdens het ondernemen? Waar loop je tegen aan?
Mode en retail is een heel harde sector, zeker als kleine garnaal opboksen tegen de grote ketens is een enorme uitdaging. Onze sector is heel hard tegenover elkaar: jaloezie, copycats, de beste willen zijn,... iets waar je je vaak slecht door kan voelen als je hierin meegaat. Het is een grote uitdaging om je hierover te zetten en trouw te blijven aan jezelf; want iedere kledingwinkel is uniek, staat voor andere waarden en voor iedereen is er plaats in deze wereld 😀
 
6/ Wat zorgt ervoor dat je er elke dag voor blijft gaan?
Wat ervoor zorgt dat ik er elke dag voor blijf gaan, is de passie voor wat ik doe en de voldoening die het geeft om mijn klanten blij en zelfverzekerd te zien in hun nieuwe outfits.
 
7/ Wat is jouw grootste droom om met Bella-May te bereiken? Waar wil jij nog echt jouw naam achter zetten? 
Mijn grootste droom met Bella-May is om uit te groeien tot een bekend merk dat gekend is om zijn unieke en betaalbare fashion items. Ik zou onze webshop graag nog verder uitwerken en als ik heel zot mag doen, dan droom ik stiekem wel van een tweede winkel. Dromen mag he?
 
8/ Stel, je begint morgen opnieuw met je zaak. Wat zou jij op die eerste dag willen weten dat je nu hebt geleerd?
Dat het niet altijd van een leien dakje zal gaan en er moeilijke momenten zullen zijn maar dat je altijd positief moet blijven want uiteindelijk komt het altijd goed.


Wil jij de unieke collectie van Bella-May ontdekken? Dat kan op de webshop! Voor persoonlijk advies, kom gerust langs in onze fysieke winkel in Bredene. Tot snel!

Read more

Herfst outfits in je kledingkast Bella May Fashion
Autumnfashion

Niet meer twijfelen voor jouw kledingkast: dit trek jij aan in de herfst!

De herfst is een echt tussenseizoen. De ene dag schijnt de zon en kun je genieten van een drankje op een terras, de volgende dag blijf je liever binnen om te schuilen voor de regen. Het is dan ...

Meer informatie
Schitterende outfits voor je eindejaarsfeest
BelgiëMode

Met deze outfits schitter je op elk eindejaarsfeestje!

Heb jij al stress voor je outfit voor de kerstfeestjes waar je dit jaar op bent uitgenodigd? Weet je nog niet met welke outfit je het nieuwe jaar wilt ingaan? Ik help je graag door fijne inspir...

Meer informatie